2cvE

Je eigen of een geheel op maat gemaakte eend, zacht en soepel zoevend gemaakt. Met hergebruikte of nieuwe materialen, bescheiden of extreme range, klaar voor thuis- of snelladen. Het kan allemaal.

Prijs ombouw vanaf € 22.000,-

E-STORY

Stadsauto, strandmobiel, coole bedrijfswagen, boodschappenautootje bij je vakantiehuis, noem deze elektrische versie van de geliefde Mehari hoe je wil en stel hem helemaal naar je wensen samen.

Prijs vanaf € 27.500,-

RUBEN'S LAB

Ruben droomt veel van elektrische oplossingen voor allerlei types Citroëns. En realiseert ze ook. Elektrische eenden, een zacht glijdende DS, een HY die alle milieuzones binnenrijdt… een visie op een elektrische C6, om ze toekomstbestendig te maken. In zijn laboratorium gebeurt best veel.

Prijs gelijk aan omvang dromen
Nieuws

2x Électrique

Even wederzijds proefrijden met collega Menno van Schilder Electric. Dat was leuk!!

Nieuws

2cvE AK 350

Ook kunnen we je eend naar EV ombouwen met behoud van je eigen chassis. Deze AK 350 van een van onze klanten wordt voornamelijk gebruikt in en om Amsterdam. Een heel grote range was dus niet nodig, 120km was genoeg. We bouwden een pakket in met gebruikte Smart-accu’s die door Tesla ontwikkeld zijn. 17kWh en 350 Volt tussen de achterste chassisbalken werden gekoppeld aan een motor en regelaar van een Nissan Leaf. Die passen prima onder de motorkap en voor de versnellingsbak.

Nieuws

2cvE '59

Wat bouwden we nog meer op ons EV-chassis? Deze ribbelkap! 

Nieuws

2cvE 2.0

Een tijdje geleden kon je lezen over ons EV-chassis, maar wat bouwen we daar eigenlijk op?

Nieuws

ANWB test 2cvE

Frank Buma van de ANWB nam onze 2cvE mee voor een rondje genieten,. Lees zijn verhaal op de ANWB-website en bekijk gelijk de bijbehorende video.

Nieuws

EV-chassis

Het was al langer onze droom, een chassis vol energie. Nu hebben we het gebouwd. Onze 2cvE rijdt al uitstekend en is met z’n 120km range prima bruikbaar voor de gemiddelde automobilist. Maar als je weet dat het nog bruikbaarder kan, dan wil je het ook…

Nieuws

The Optimist

In het december-nummer is The Optimist erg enthousiast over onze 2cvE. Worden wij weer blij van! Lees het artikel en volg hun advies...

Nieuws

2cvE in de aandacht

Nu in de kiosk, Classics Cars Magazine. Met een artikel over onze elektrische 2cvE en de E-story, onze elektrische Mehari. En ook het Financieel Dagblad schrijft er een stuk over; leuk!

Nieuws

E-story, réplique électrique de Mehari

Een auto volledig restaureren en elektrisch maken is best prijzig en in veel landen in Europa niet mogelijk. Dan bouw je toch gewoon een helemaal nieuwe!