Verkocht
€ 9.000,-
1972
Gris Metalissée
85.000 km

HY SAPA

Veel volume, weinig gewicht. Daar is deze HY geschikt voor. Hij werd in ’72 gekocht door de Societé Gestion d’hôtels et restaurants aan de Avenue Malakoff in Parijs. Vermoedelijk om wasgoed te vervoeren of om hotels en restaurants van andere materialen te voorzien. Het zullen best aardige tenten geweest zijn, het bedrijf was niet in de allerarmste buurt van Parijs gevestigd.

In ’80 had hij zijn diensten bewezen en werd hij aan de heer Sagot verkocht. Hij was gevestigd in een voorstadje van Dijon en verhuurde vrachtwagens. Blijkbaar had hij een liefde voor apart vervoer opgevat, want hij hield de HY tot een aantal jaren geleden en had ook nog een andere HY die we nu ook te koop hebben staan.

Geschikt voor de langere kampeerder, verkopers van baguettes of oosterse tapijten of voor je roeivereniging waarvan de boten niet nat mogen worden. Je kunt er van alles mee! De techniek staat al heel lang stil en zal dus flink wat aandacht vragen, de buitenkant oogt charmant “industrieel”, het chassis is goed. Mocht je hem rondom nieuw willen (laten) behangen, al het plaatwerk ervoor is beschikbaar.

Prijs gebaseerd op de auto zoals hij is, op Frans kenteken.