Verkocht
€ 13.000,-
1971
Gris
121.000 km

HY Pickup

Deze HY kwam in ’71 op de weg en heeft rondgereden in de Vaucluse. Een heerlijk warme en droge streek, met veel wijnbouw. Getuige een stickertje achterop werd hij technisch gekeurd in het dorpje Isle sur Sorgue, zijn thuis zal vast niet ver weg geweest zijn.

In zijn leven heeft af en toe een wijnrank, paaltje of natuurstenen object in de weg gestaan, want hij heeft wel wat deukjes verzameld. Maar het misstaat hem niet. Zijn verweerde lak, staalwerk en zeil, het hoort erbij en voegt iets aan de authenticiteit van de auto toe.

Er zullen wel manden met druiven of dozen met flessen heerlijke Rosé achterin gestaan hebben. Afgeschermd voor zon en regen met de huif dicht of lekker luchtig als de zijkanten opgerold zijn. 

Een foodtruck met klep heeft iedereen al. Deze HY vraagt erom niet alleen als vervoermiddel, maar ook als onderdeel van je presentatie ingezet te worden. Welke heerlijke producten breng jij ermee naar de markt? Een paar zitjes met bistrostoeltjes eromheen en klaar ben je.

Hij staat al stil sinds ’99 en heeft dus wel wat werk nodig om weer op de weg te komen. Dat werk en wat aanpassingen kunnen wij voor je uitvoeren.

Prijs is gebaseerd op de bus zoals hij is. Het Franse kenteken is ooit verdwenen, maar een duplicaat is op te vragen.