28 05 2020

Wat te doen?

Alle vakantiehuisjes zitten vol, alle boten zijn verkocht, thuis heb je het ook wel gezien en op het strand en in het park is het te druk. Wat te doen?

Het zou fijn zijn als je je eigen capsule had, waarin je kon verplaatsen, langs mooie plekken, met je familie. 

Mooie plekken zijn er genoeg in Nederland, dus daar hoeft je capsule zich niet ver voor te verplaatsen. Zo’n capsule kan gewoon een auto zijn, maar dat is zo gewoon. Eén met een open dak en waarin iedereen je vriendelijk toelacht, dat zou mooi zijn. Waar jullie en je kinderen al pret mee hebben als je instapt, want hij wiebelt zo leuk en de stoeltjes zijn zo lekker zacht.

Je zag het beeld al voor je, toch? Een leuk eendje, dat moet het worden. Hij biedt het allemaal! Zelfs de maximum snelheid hebben ze recent voor je aangepast, zodat niemand je meer voorbij vliegt en ze allemaal jaloers naar je kunnen kijken.

Beetje zonnebrand opsmeren, muziekje aan. Misschien rij je wel door naar Frankrijk, nu het binnenkort waarschijnlijk weer mag.

We hebben net een flink aantal leuke exemplaren binnen, ze staan op onze site. Kom kijken of contact ons voor meer info.

Terug naar overzicht