25 04 2018

Eendengarage Jongeren Service

Deze folder vonden we in het archief, we vinden het eigenlijk een heel sympathieke actie. In ’80 introduceerde Citroën Amsterdam een service om meer jongelui in eenden te krijgen: de Citroën Jongeren Service. Hij was geldig voor jongeren tot 25 jaar en bestond uit een aantal voordelen;

-500,- gulden korting op de catalogusprijs

-100,- gulden korting als je de eend zelf poetste (middelen werden wel beschikbaar gesteld)

-100,- of 150,- gulden korting op accessoires.

In totaal dus 750,- gulden korting, aangevuld met een gratis cursus Pech Onderweg, een Vraagbaak van Olyslager en 10% korting op onderdelen.

 

Wij hebben een aantal klanten onder de 25, maar niet heel veel, dat mogen er best wat meer worden. Dus laten we Citroën Amsterdam gewoon volgen en de actie overnemen!

Ben je onder de 25 en koop je bij ons een eend, dan geven we 750,- Euro korting op de aanschaf, als je ‘m zelf komt poetsen voor de aflevering; dan leer je gelijk hoe dat moet. Ook geven we je een cursus Pech Onderweg in onze eigen garage, je krijgt een Vraagbaak (daar hebben we het zelf ook uit geleerd) en je krijgt tot je 25e 10% korting op onderdelen die je bij ons koopt of op de reparatie als wij het voor je doen.

Jongeren van Nederland komt tot ons!

Terug naar overzicht