03 10 2015

AZAM 6 met nieuwe eigenares

Tijdens mijn carrière als vrouw van Sander Aalderink heb ik natuurlijk al oneindig veel eendjes voorbij zien komen. Elke keer als ik in de garage kom, loop ik even een rondje over het terrein en door de showroom om te zien wat voor leuks er is bijgekomen of verdwenen. Veel momenten van herkenning, en soms nog even iets langer stilstaan bij een speciaal kleurtje of type…

Ondertussen dacht ik alles al een keer van dichtbij gezien te hebben. Maar soms kom je echt iets bijzonders tegen, zoals gisteren! Er werd een Azam 6 opgehaald, en ik ving een glimp op van een foto… Wat is dit??? Die kleur! Al dat chroom! En dan blijft het rondspoken in je hoofd.. En word je stiekem een beetje zenuwachtig bij het idee dat deze beauty wordt verkocht voordat je… Vandaag dus een proefrit!!! En tja.., dan worden je verwachtingen overtroffen en rij je over polderweggetjes met een grote glimlach op je gezicht. En weet je dat je deze kans moet grijpen! Dit is genieten! En wat voel ik me bevoorrecht! Welkom Azam 6!

Hanneke Verdegaal

Terug naar overzicht