2cv6 Spécial

Verkocht
€ 7.500,-
1986
Bleu Celeste
143.000 km

Het eendje was al 24 jaar in bezit bij een klant van ons en was daarvoor van haar oma. Ooit werd hij vertroeteld en stond hij binnen. De laatste jaren was daar geen mogelijkheid meer voor en stond hij een beetje te verpieteren. Soms komen er dingen in je leven voorbij waardoor je niet genoeg aandacht voor je eendje kunt hebben. Dus kregen we de vraag of we hem naar een nieuw fijn leven wilden begeleiden.

Natuurlijk! Dat vinden we leuk. We gaven hem technisch de nodige aandacht, lasten een nieuwe voetenbak en een paar andere delen in, werkten wat plekjes bij, maakten hem schoon en polijsten de lak.

Met resultaat. Want er staat gewoon weer een leuk presenterend eendje. Niet perfect, maar gewoon weer klaar voor een hoop plezier. Constructief ook in orde, lekker rijdend en met een verse APK. De eigenaresse haalde hem al bijna weer op, maar hield zich groot. 

Dus als jij het gevoel hebt dat jouw leven niet compleet is zonder dit eendje, kom dan snel langs. Wij zorgen ook nog voor een onderhoudsbeurt en een volle tank benzine. Dat zijn wel erg veel ingrediënten voor een leuke zomer.