2cv6 Spécial

Verkocht
€ 27.750,-
1986
Jaune Mimosa
80.000 km

Als je je leven in bescheiden wit begonnen bent en een nieuwe start maakt, dan mogen de bloemetjes wel wat meer buitengezet worden. Dus kozen we bij deze eend voor de seventies kleur Jaune Mimosa met bijpassend dak en een oranje stoffen interieur. De vrolijkheid straalt ervan af, bij dit weer geheel nieuwe eendje.

Hij startte zijn leven in de kop van Noord-Holland, waar hij in de eerste 5 jaar van zijn leven 62.000km aan zijn teller toevoegde. In ’96 vertrok hij naar het eiland Texel, waar hij zelden gebruikt werd en de laatste 20 jaar geschorst in de schuur stond. 

Jammer dat er in al die tijd niet meer van genoten is, maar aan de andere kant is hij daardoor ook goed geconserveerd gebleven. Wij vonden hem in de betreffende schuur, zagen dat hij nog een prachtige levensverwachting had, kochten hem en besloten hem een vrolijk nieuw leven te gunnen. 

Alles wat minder goed was, werd hersteld, vervangen of gereviseerd. We monteerden een nieuw gegalvaniseerd chassis, 5 nieuwe Michelins, nieuwe bumpers, rubbers en nog veel meer. De carrosserie en het plaatwerk vroegen niet heel veel aandacht, maar kregen het waar het nodig was.

De motor en versnellingsbak waren prima en kregen alleen nieuwe pakkingen en keerringen. Alle remmen en de uitlaat werden vernieuwd en alle andere delen gereconditioneerd.

We leveren hem af zoals je mag verwachten, geheel klaar voor heel veel rijplezier. Ook kunnen we dit stukje zonneschijn bij je voor de deur laten verschijnen, waar op de wereld je ook woont.