2cv6 Spécial

€ 19.750,-
1985
Blanc Meije
39.000 km

In 2009 verkochten we deze eend al eens. Toen had hij 23.000km gereden. Hij heeft twee eigenaren gehad, die beide op hun manier goed voor de auto zorgden.

De eerste eigenares kocht het geitje (Vlaams voor 2cv) bij dealer Vingerhoets in Antwerpen. Ze gebruikte de auto voornamelijk lokaal, waardoor de kilometers niet hard opliepen. Hij werd binnen geparkeerd en het vuil dat er dan toch op kwam werd subiet verwijderd. De buurvrouw had hiervoor de gouden tip, gebruik JIF schuurmiddel, dan is het zo schoon.

Dat klopte, de eend was brandschoon toen wij ernaar kwamen kijken. Ook was er nog maar weinig over van de lak, geheel doorgeschuurd. Maar goed, niets wat een nieuwe laklaag niet kan fixen, we hebben de buitenzijde herspoten.

Vanaf 2009 werd hij weer binnen gestald en met een laken afgedekt. Er werd niet veel, maar wel regelmatig mee gereden en hij werd keurig schoon gehouden, dit keer met passende schoonmaakmiddelen. Het eendje ziet er dan ook nog stralend uit. De bodem en het chassis zijn nog in perfecte originele staat en de rest van de auto eigenlijk ook. Alles is bijzonder netjes onderhouden.

De eigenaar besloot dat het eens tijd werd voor een nieuwe automobiele droom. Dus hebben wij weer de kans er een nieuwe eigenaar voor te zoeken. Wij zorgen dat hij helemaal klaar is voor een volgend nieuw leven, met nieuwe APK, onderhoudsbeurt, en een goede schoonmaakinstructie…