2cv6 Club

€ 11.950,-
1990
Blanc Meije
65.000 km

Wij recyclen ook. Auto’s komen regelmatig bij ons terug, waarna we weer een nieuwe eigenaar zoeken. Elke eigenaar voegt weer iets aan de eend toe, persoonlijke aanpassingen of verhalen. Deze witte eend hebben we in 2002 in Duitsland gevonden, met slechts 28.000km op de teller. Hij werd door een stel gekocht die er een echtpaar in werd. Er werd een rekje gemonteerd voor het flinke bruidsboeket.

Na 12 jaar en 7000km kwam hij weer bij ons en vonden we er een nieuwe beheerder voor. Het eendje werd zomers lekker voor woon-werkverkeer gebruikt en mocht ook regelmatig mee op vakantie. In de 10 jaar gebruik werd er nu 30.000km toegevoegd. Voor de vakantie kreeg hij een kofferbakvergroter en voor het betere zitcomfort werd de wat vale bekleding vervangen door bruin skai.

Her en der werd wel eens een plekje bijgewerkt, of een stukje bodem hersteld. Het originele chassis is nog steeds in prima conditie, evenals de techniek. Deze werd ook altijd netjes, door ons,  onderhouden.

Wat ga jij eraan toevoegen? Of er vanaf halen? De kofferbakvergroter is met een paar vleugelmoeren zo losgedraaid, het rekje kan er ook af, als je terug wil naar de basis. Maar misschien wil je dat helemaal niet, omdat je het geweldig vindt staan of hij hiermee precies klaar is voor de door jou geplande avonturen en reizen.

Wij zorgen dat hij er klaar voor staat om weer een nieuwe ronde in het leven te maken.