Taxatiedag

We ontzorgen je graag in je oldtimerbezit. Om met een gerust gevoel de weg op te gaan, kun je je 2CV, Dyane, Mehari, Ami of andere klassieker in onze garage laten taxeren. Dat regelden we vaak al voor onze vaste klanten en voor aflevering van verkochte auto’s, maar nu trekken we er een hele dag voor uit.

In samenwerking met de specialisten van Nobel Expertise en oldtimerverzekeraar Klassiek Totaal en organiseren we een taxatiedag op zaterdag 21 oktober, net voordat je geliefde klassieker de schuur in rolt. Tijdens je bezoek kun je ook lekker even in onze toonzaal snuffelen of met andere eigenaren kletsen. De koffie staat klaar.

Op de taxatiedag rekent Nobel Expertise een speciaal tarief van 100,- euro per auto. Na de taxatie ontvang je een uitgebreid taxatierapport met foto’s en waardeoordeel met toelichting.

Mocht je deze zaterdag niet kunnen, dan kom je gewoon in het voorjaar langs; dan organiseren we weer een dag. Als je niet kunt wachten of je wil een expert aan huis hebben, dan kun je ook direct contact opnemen met Nobel Expertise. Of als je je dekking aan wilt passen of meer van hun scherpe premies wil horen; check de site van Klassiek Totaal.

Gebruik het onderstaande formulier om je op te geven, je ontvangt een bevestiging per mail.