01 07 2020

Projectje kopen?

We hebben een paar projecten waar we op korte termijn zelf niet aan toe komen, maar jij misschien wel; grijp je kans!

VERKOCHT Ami Super Berline ’75 Orange Teneré

Een Ami Super. Ja, dat is zo’n snelle! We kochten hem ooit met woeste plannen, maar hij staat al heel lang in de opslag en het komt er gewoon niet van. Dus een kans voor jou!

Ja, hij is heel erg gaar. De koets kun je eigenlijk gewoon het best ruilen tegen 6ct per kilo. Ook de techniek loopt al jaren niet meer. Maar het chassis is nog klokgaaf!!

Dus kieper de koets eraf, zoek er een andere bij (laat type Ami8 past ook) en maak er weer een coole oranje Super van of bouw er een snelle eend mee. Met de techniek komt het vast ook goed, het is een 1220 GS-motor, de beste. De hele boel is ooit al door de RDW geschouwd, er zit een loodje aan.

Overtuig ons met een passend bod. Transport mogelijk.

HOUDEN WE TOCH ZELF Dyane 6 ’69 vierruiter 2500,-

Een vroege Dyane 6, met de M4-motor, dat is een heel fijn ding. Dit exemplaar is deels gekannibaliseerd om een andere D6 te kunnen restaureren. Maar hij is veel te goed om te demonteren (wat vroeger slopen heette)! Het chassis is prima, de koets heeft erg weinig roest, de motor zit los en hij heeft nog veel onderdelen wel, en een Frans kenteken bovendien.

Stel nou dat je een vergelijkbare auto hebt staan met een stapel laswerk, dan is dit de oplossing. Maar ook als je vlijtig de missende onderdelen bij elkaar zoekt, kun je er weer een leuke Dyane van maken. Dus grijp ook deze kans, voordat wij het doen.

VERKOCHT 250 ’73

Een origineel Nederlandse besteleend, gebouwd in België. Schaars. Dat is ook niet voor niets, ze werden meestal volledig opgebruikt of geëuthanaseerd wegens teveel roest. Ik heb begin jaren ’80 ook nog wel polyester op de AK 400 van mijn vader staan smeren. Dit exemplaar is ook erg gaar, maar niet weggegooid. Jaren bewaard door een liefhebber, daarna een tijd bij ons in het rek gestaan. Want uiteindelijk is alles te restaureren…

Maar goed, wij komen er niet aan toe en jij misschien wel. Dus grijp je kans, doe een bod en wees ons voor!


Terug naar overzicht