Verkocht
€ 6.500,-
1988
Algemeen Wit
130.000 km

Renault 4F6

We hebben ze wel vaker en hebben het ook wel eerder verteld, we vinden R4’s ook leuk. Bestellers, zoals deze 4F6 hebben we zelden. Je vindt dan ook niet zoveel goede exemplaren meer. Deze vonden we in Spanje, via een handelaar kwam hij van de eerste eigenaar.

Deze 4F6 is nog weer leuker, omdat hij ook nog eens vier-persoons en extra hoog is. Je kunt je hele familie meenemen, of de bank opklappen en een groep lama’s inladen. Zelf een jonge giraffe gaat lukken, je klapt gewoon het bovenluik boven de achterdeur open. Dat vond ik vroeger al een fascinerend stuk plaatwerk, je zag er regelmatig planken of ladders uitsteken.

Ons exemplaar is niet helemaal nieuw meer, een naadje los aan de bekleding en een kras hier en daar vind je er wel op, maar oogt verder gewoon leuk en netjes. De bodem en verdere constructie is lekker roestvrij. Dat is zeldzaam. De techniek hebben we nagelopen en een onderhoudsbeurt gegeven, hij rijdt prima. Ook kreeg hij toen gelijk een NL-kenteken en APK.

Zoek je ruimte, klassieke charme, taaie techniek en dat allemaal net een slag betaalbaarder dan een besteleend, dan is dit wat je zoekt.