Verkocht
€ 7.950,-
1987
Algemeen Rood
65.000 km

Renault 4 GTL

We hebben er weer een gevonden, een leuke en klokgave R4. Soms halen we ze uit Spanje of Frankrijk, deze komt uit Servië. Hij werd nieuw geleverd in Belgrado aan meneer Radovic en werd in de fabriek in het toenmalige Joegoslavië gebouwd.

Meneer Radovic was een precieze man en best reislustig, getuige een schets die we in het onderhoudsboekje vonden. Een strakke lijntekening met de afstanden over verschillende routes naar Sofia. Blijkbaar ging hij ooit op pad naar Bulgarije, zijn internationale rijbewijs had hij er in ieder geval al voor aangevraagd, het zit ook nog in het mapje.

Tot ver in deze eeuw is hij eigenaar geweest, waarna de auto verkocht werd. De tweede eigenaar heeft de auto destijds netjes laten herspuiten in zijn originele kleur. De lak is dan ook nog keurig. Met 65.000km is hij niet gloednieuw meer, maar heeft hij nog wel een prima levensverwachting. Onder de motorkap zie je ook dat hij netjes onderhouden is en in het interieur merk je dat de berijders er zorgvuldig mee omgegaan zijn. De rit vanuit Belgrado, in één ruk, deed hij dan ook zonder morren en bijzonder comfortabel.

Wij geven ‘m nog een grote beurt, zorgen voor een NL-kenteken en verse APK, als jij dan zorgt dat je ‘m binnenkort komt kopen… Mocht rood niet je kleur zijn; we verwachten ook nog een grijs-groene en een witte. Als hij je niet ruim genoeg is; we hebben ook nog een 4F6 besteller staan.