Verkocht
€ 11.950,-
1984
Rouge
95.000 km

Mehari

In ’90 werd deze Mehari in de buurt van Rotterdam tweedehands. Ooit begonnen in geel, maar in de jaren ‘80 rood gespoten. In zijn Nederlandse bestaan heeft hij 85.000km gereden. Een twee-zitter op grijs kenteken, dat hij nog steeds heeft.

Hij werd aangeschaft om het tuinafval bij een Italiaans vakantiehuis af te voeren, maar werd ook regelmatig voor plezierritjes en zelfs kampeertochten gebruikt: er zijn nog foto’s van. Omdat er regelmatig langere lading in lag, werd de kentekenplaat scharnierend bevestigd, zodat hij bij geopende klep zichtbaar bleef.

Na een aantal jaren gebruik verdween hij in de garage van het vakantiehuis, waar hij pas een jaar of 4 geleden weer uit kwam. Op dat moment kwam de Mehari via de zoon bij ons terecht. We hebben ‘m weer technisch in orde gemaakt, zodat hij weer in Italië gebruikt kon worden. Dat is daarna ook gebeurd, maar zo weinig dat de familie besloot dat hij ergens anders meer avonturen mag gaan beleven. In NL, I, F, bij een eerste of tweede huis, vul het maar in.

We leveren ‘m inclusief grote beurt en nieuwe APK.