Verkocht
€ 23.000,-
1978
Beige Hoggar
99.000 km

Mehari

Als Mehari kun je ook in België geboren en getogen zijn. Je groeit daar op, wordt een vent en wordt steeds meer benieuwd naar wat er in de wereld nog meer te beleven is. Als vrijbuiter voel je de aantrekkingskracht van het zuiden. Op reis naar Frankrijk, Spanje en uiteindelijk Ibiza, waar je het best naar je zin hebt.

Nadeel van een avontuurlijk leven is dat je slijt, roest door het zout en veroudert door de zon. Leg je jezelf hierbij neer of zoek je contact in andere kringen… Op pad naar een revival, in de gezonde Noord-Hollandse lucht. Hernieuwde energie, een boost voor het gestel. Je frist er uiterlijk ook vaak van op. En kunt er weer tegenaan. 

Een nieuwe APK, grote beurt en volle tank helpen bij de integratie in je nieuwe habitat. Blijf je hier of trekt het zuiden opnieuw? Bedenk het samen met je nieuwe vrienden.

Het chassis en buizenframe zijn gegalvaniseerd en nieuw, evenals alle kunststof, interieur, huif en nog veel meer. De techniek is waar nodig gereviseerd of vernieuwd. Een herboren Mehari. (BTW is verrekenbaar).