Verkocht
€ 13.750,-
1979
Orange Kirghiz
96.000 km

Mehari

In 2015 kwam deze Mehari vanuit Spanje hierheen. De Spaanse modellen wijken op details af van de Franse. Zo hebben ze het oude type voorruitframe met ronde ruit gehouden, waar ze in Frankrijk al lang een rechthoekige ruit gebruikten. Ook de huif is anders, hij loopt achter wat schuiner, de Franse was recht.

Het chassis is prima en ongelast, net als het buizenframe. De techniek is de modernste variant, met schijfremmen en elektronische ontsteking, en in prima conditie. Wij hebben er nog een nieuwe set wielen en banden aan toegevoegd.

Het is een 4-zitter, dus de hele familie kan mee. De kunststof carrosserie heeft wel wat te lijden gehad, maar daardoor durf je hem ook gewoon lekker te gebruiken, zonder dat je bang bent hem te beschadigen. Gewoon lekker je surfboard erin, al je tuinafval in de achterbak, kids met modderlaarzen en de hond die net uit de zee komt rennen; hup erin. 

Klaar voor deze zomer. Lekker hier in Nederland of mee op pad naar het zuiden. We leveren hem met een nieuwe APK, grote beurt en volle tank benzine.