Verkocht
€ 9.950,-
1979
Bleu Azurite
127.000 km

Dyane 6

Veel noorderlingen gaan naar Spanje voor hun oude dag. Dyane draaide het om, en vertrok van Ibiza naar Nederland. Wellicht is het dan een juiste conclusie dat er voor deze dame nog lang geen sprake is van een oude dag! Of anders een heel actieve.

Dus werd ze door een liefhebber klaargestoomd voor een vrolijk leven in dit kikkerlandje. Wat nieuwe lak, niet helemaal perfect, maar wel verfraaiend. Een perfect chassis en dito carrosserie zijn geconserveerd met Dinitrol. De techniek is met aandacht gereviseerd en rijdt dan ook heel fijn en soepel.

Je passagiers hebben ook fijne ventilatie, door de schuifruiten achterin. De hardtop, zoals op de meeste Spaanse Dyanes aanwezig, is vervangen door een roldakje. Ook het interieur is destijds vervangen. 

Na een paar jaar plezier kwam er meer ruimte in het leven van de eigenares, in de vorm van een Acadiane. Dyane gaat dus weer daten, deels online, maar fysieke ontmoetingen worden meer gewaardeerd. Ruimdenkend als ze is worden alle leeftijdscategoriƫn en seksen uitgenodigd te reageren.