Verkocht
€ 5.000,-
1977
Algemeen Wit
97.000 km

AK 400

Hij werd in ’77 in de Spaanse fabriek gebouwd en verhuisde ooit naar Ibiza. Uiteraard heeft hij best wat te lijden gehad, maar niet te gek veel. Blijkbaar was het een vrij relaxed arbeidzaam bestaan, want de kilometerstand is best laag voor z’n leeftijd.

Natuurlijk zijn er delen die wat minder goed zijn, hij mag bijvoorbeeld best nieuwe bodemplaten en voetenbak hebben. Maar daartegenover staat dat andere delen, binnenschermen achter, bovenbouw en achterbalk bijvoorbeeld, juist weer heel goed zijn. Dat kom je niet heel vaak meer tegen en het zijn ook delen die bij een restauratie erg veel werk zijn om te vervangen of te repareren.

Dat was ook precies wat ons in deze besteleend aansprak; je kunt er alle kanten mee op. Alleen het hoognodige doen en ‘m lekker het kunstwerk laten zijn dat hij nu is. Trek je gewoon lekker je zwierige hippie-jurk aan en trek je er met je vrienden op uit.

Of je gebruikt ‘m als goede basis voor een restauratie. Die wij ook voor je kunnen doen hoor. De prijs is gebaseerd op zo meenemen als hij is. Hij rijdt en remt wel en we hebben er ook al een NL-kenteken bij verzorgd.