2cvE

Verkocht
€ 49.500,-
1990
Gris Cormoran
116.000 km

Onze 2CVE’s bouwen we op ons EV-chassis. Een gegalvaniseerd frame, met daarin de accu’s. Hierdoor heeft hij een mooi laag zwaartepunt, het extra gewicht drukt hem iets meer in de veren en zorgt voor meer comfort.

De elektrische motor heeft voldoende vermogen en toerenbereik om je – zonder te schakelen – soepel en vlot met het huidige verkeer mee te laten rijden. Nee, je mist het eenden-motortje niet, de stilte is weldadig. En de souplesse waarmee je rondrijdt op klinkerpad of snelweg maakt het compleet. Dikke pret!

Deze 2CVE heeft een 27kWh accu, waarmee je ongeveer 190km ver kunt komen. Daarna laad je hem op met zijn 3,3kW lader, waardoor hij in een nachtje weer vol zit. De laadkabel voor je thuislaadpunt of laadpaal aan de straat wordt meegeleverd.

De kachel draait op HVO 100, milieuvriendelijke reukarme diesel. Je bedient hem vanaf je dashboard. Daar vind je ook de state-of-charge-meter, die aangeeft hoeveel procent hij nog geladen is. De knop midden in het dashboard zorgt dat je voor- of achteruit gaat, of hem neutraal kunt zetten. 

Gris Cormoran een lekker klassiek kleurtje terugkijkend op de eendjes uit de jaren ’50. Net als de 2cvE; vintage met een moderne invulling.

We leveren hem af met een verse APK, volle accu en passende service.