Verkocht
€ 13.950,-
1982
Vert Jade
54.000 km

2cv6 Spécial

In 2011 kwam dit eendje uit Frankrijk. We vonden haar in de buurt van Dignes les Bains, departement 04, Alpes de Haut Provence. 

Het zachte mintgroen contrasteerde er mooi met de alom aanwezige lavendelvelden. Droog was het er ook, want het eendje was bijzonder goed geconserveerd gebleven. We maakten haar klaar voor een nieuwe eigenaar/eigenares, die snel gevonden werd.

In de afgelopen 10 jaar werd er lekker van genoten, vooral lokaal, ook wel wat verder. Thuis altijd binnen gestald. Gekoesterd. Kortgeleden vond de eigenares het tijd voor iets nieuws. Dus maken we haar weer klaar voor een nieuwe eigenaar/eigenares. Een fijne poetsbeurt, een paar nieuwe bandjes en zo nog wat overzichtelijke zaken. 

Ze is namelijk gewoon erg goed gebleven, zelf in ons koudere landje. Met slechts 54.000km op de teller, een perfect origineel chassis en roestvrije carrosserie. Sommig plaatwerk toont wat tekenen van gebruik, maar niks dat de algemene indruk naar beneden haalt. 

Ze is gewoon nog steeds een schoonheid, in een lieflijke kleur, heerlijk rijdend, smachtend naar een nieuwe liefdevolle relatie.