Verkocht
€ 11.750,-
1985
Gris Cormoran
102.000 km

2cv6 Spécial

Als je je hele leven in Noord-Holland hebt doorgebracht, dan kunnen we dat wel honkvast noemen. Deze eend werd door een klant van ons in ’89 gekocht in het uiterste puntje van onze provincie, Den Helder. Daarna werd de eend voornamelijk voor lokaal verkeer gebruikt rond een kunstenaarsdorp en een kaasstad. Bij slecht weer bleef hij binnen, pekel zag hij nooit.

Nou blijft het een eend -ooit bedoeld om maximaal 8 jaar op de weg te zijn- dus heeft hij best een plekje levenservaring, hier en daar. Dat hoort erbij. 

In 2004 had hij -getuige een aanwezig APK-rapport- net geen 90.000km gereden. Daarna klom de kilometerstand niet heel hard, doordat hij voornamelijk voor zomerse ritjes gebruikt werd. De laatste jaren werd er echt weinig mee gereden en stond hij voornamelijk op nieuwe avonturen te wachten in de garage.

Daarom mochten wij op zoek naar een nieuwe eigenaar, die hem blijft koesteren, maar er ook weer leuke avonturen mee beleeft. Dat mag ook buiten Noord-Holland zijn, hij is er klaar voor!