Verkocht
Prijs op aanvraag
1987
Rouge Vallelunga
90.000 km

2cv6 Spécial

In 2004 haalden we je uit Frankrijk, met een vrij lage kilometerstand. Jij reed jaren bij ons in de buurt, er werd volop van je genoten. Daarbij sleet er natuurlijk wel wat aan je, dus hebben we je flink onder handen genomen toen je een jaar of 8 geleden weer bij ons terugkwam.

Daarna kwam je weer in Noord-Holland terecht, bij een dame dit keer. Je werd gekoesterd, je stond binnen en alles leek vol geluk. Tot je parkeerplaats verviel en je eigenaresse het niet over haar hart kon verkrijgen je in de regen te zetten.

Daarna verkochten we je nog twee keer, naar het oosten van het land, en nu ben je weer terug; jammer genoeg om dezelfde reden. Maar dat is dan ook weer mooi. Dat je berijders je blijkbaar nog een lang en mooi leven gunnen, wat zij je even niet kunnen bieden.

Dus zoeken we een zorgzame nieuwe eigenaar voor deze schoonheid. Klaar om lekker op pad te gaan, blinkend in de zon, om samen mooie avonturen te beleven.

En mocht het dak boven het hoofd een probleem zijn, dan moeten wij toch maar eens werk gaan maken van dat eendenhotel dat we al een tijdje in ons hoofd hebben…