€ 17.500,-
1986
Rialto
144.000 km

2cv6 Spécial

Maxime Verhagen liet zich in zijn Haagse tijd niet in zo’n stugge Audi vervoeren, maar koos een soepele C6, vanwege zijn rugklachten. De klant waarvoor wij deze eend restaureerden, een paar jaar geleden, had dezelfde overweging. Klassiek rijden werd steeds lastiger, wellicht dat een soepel verende eend soelaas kon bieden. Het werkte in eerste instantie goed, maar sinds kort helaas niet meer.

Waarom dit verhaal? Om toe te lichten waarom je een eend die je helemaal naar je wensen hebt laten maken toch weer weg doet. Het doel was er erg lang van te genieten, er werd dus ook niet bespaard op kwaliteit. De koets werd geheel gerestaureerd, het chassis vervangen door een gegalvaniseerd exemplaar. Hij kreeg een gereviseerde motor en versnellingsbak en alle andere techniek werd ook vernieuwd of grondig aangepakt. Het interieur werd opnieuw bekleed, met stevige stoelen en hoofdsteunen. Ook werd hij van binnen en buiten gespoten en met Dinitrol tegen roest behandeld.

Hij is dan ook nog steeds prachtig en rijdt erg fijn en vlot. En nog steeds klaar voor bovenstaand doel, dat misschien wel overeenkomt met het jouwe. Mocht je de stevige stoelen soepeler willen hebben, dan passen we dat uiteraard voor je aan. Zakelijke tip; BTW-verrekenbaar.