Verkocht
€ 10.950
1988
Blanc Meije
123.000 km

2cv6 Perrier

De 2cv6 Perrier werd in ’88 als actiemodel alleen in België verkocht. Er werden er slechts 1000 van gemaakt en daar zijn niet heel veel originele meer van over.

Ze zijn voorzien van specifieke deurpanelen, bestickering, (kroonkurk-)wieldoppen. De mascotte van het bronwatermerk, een aapje, trotseert de wind bovenop de motorkap. Maar het leukste accessoire is natuurlijk het koelkastje, dat voorin tussen de bestuurder en passagier staat. Het biedt ruimte aan 6 flesjes.

Garage Knol uit Ermelo wist een nieuw exemplaar te bemachtigen en verkocht ‘m aan een inwoner van zijn dorp. Deze man heeft ‘m tot nu toe in bezit gehad en heeft hun gezamenlijke leven volledig gedocumenteerd. Van de aanschafnota, foto’s van de aflevering, meetings en het vervangen van het chassis, onderhoudsfacturen, tijdschrift-artikelen : het zit er allemaal bij. We hebben nog nooit zoveel documentatie bij een auto gehad.

Uiteraard is aan de auto te zien dat er avonturen mee zijn beleefd, maar toch is hij erg goed bewaard gebleven. Onderhoud is altijd netjes uitgevoerd, hij heeft meest binnen gestald gestaan en er is met zorg mee omgegaan. De bijgeleverde flesjes zijn al sinds ’97 over de datum, het eendje zeker niet.

Dus zoek je een leuke eend met inzichtelijke historie of een aanvulling op je Perrier etiketten-verzameling, kom langs!
Wij leveren ‘m met een nieuwe APK, grote beurt en volle tank.