Verkocht
€ 11.500,-
1981
Bleu Azurite
60.000 km

2cv6 Club

Verhalen uit overlevering, zonder bewijs, maar toch mooi. Moet je ze dan vertellen of voor je houden…

In ’81 behaalde een jongedame haar rijbewijs en kreeg van haar vader een auto. Een fraai blauw eendje, met blauw stoffen bekleding. Ze trokken er samen op uit en beleefden vast van alles. Jaren later, toen de dame moeder werd, vond vader het tijd voor verstandiger vervoer. Maar gelukkig was hij ook nog zo sentimenteel dat hij het eendje in de schuur bewaarde.

Daarna kwam hij nog een- of tweemaal in andermans schuur terecht, waarna een collega van ons hem vond. Nog met de oude kentekenplaten, als teken van een flinke periode winterslaap. Het kostte niet heel veel moeite hem weer te laten ontwaken.

Wel wat sporen van gebruik en ook van de stalling. Wat plekjes al eens bijgewerkt, het originele dak wat verschoten en de originele, tere bekleding voorzien van wat gaten. 

Maar hij oogt toch zo vrolijk en kloppend. De kentekenplaten, banden, vloeistoffen en koppeling zijn alvast klaar voor de toekomst. De keuze over het al dan niet vervangen van het interieur en andere zaken laten we aan jou, maar we begeleiden je graag.

Bij de prijs zijn een grote beurt, 123-ontsteking, nieuwe APK en een volle tank benzine uiteraard inbegrepen.