2cv6 Club

Verkocht
€ 18.500,-
1987
Rouge Vallelunga
139.000 km

Terug op het nest; deze fantastische eend. Al bijna 20 jaar bij ons in onderhoud, lang in handen van 1 familie.

Deze familie kocht hem nieuw in ’87, reed hem 6 jaar, stalde hem 10 jaar en reed hem weer 14 jaar. Hierna namen wij hem over en gaven hem een nieuw leven, voorzien van een boel nieuws.

Wat dan allemaal? Alles wat niet weer 30 jaar mee kon. Dus werd de motor en overige techniek grotendeels gereviseerd, de carrosserie en het plaatwerk hersteld of vernieuwd en het chassis vervangen door een gegalvaniseerd exemplaar. 

Het oog wil ook wat, dus werd een blik lak in de originele kleur opengetrokken en werd al het textiel ook vernieuwd, conform het origineel. 

Er staat dus gewoon een bijna nieuwe 2cv6 op je te wachten, de afgelopen 2 jaar zorgvuldig ingereden door een stel eendenliefhebbers, die hem meenamen voor plezierritjes in het binnenland en ook wat tochten in het buitenland. Als hij niet gebruikt werd, stond hij mooi droog gestald. Er werd zorgvuldig van genoten. 

Gun jezelf dat ook en onderneem deze zomer nog de vakantie van je leven, zonder wachtrijen en vliegschaamte, met open dak en vrolijk naar je zwaaiend volk in de groene bermen. De eerste tank benzine is op onze kosten…