Verkocht
€ 17.750,-
1986
Speciale serie Charleston Rouge Délage/ Noir
64.000 km

2cv6 Charleston

Deze Charleston stond al een tijd stil toen we ‘m inkochten. Vanaf het begin hadden we er een gevoel bij dat het, na restauratie, een erg goede zou kunnen worden. Soms heb je dat.

En dat klopte. De restauratie ging soepel, de techniek stribbelde niet tegen, heerlijk om aan te werken, erg blij met het resultaat.

Wat ging daar aan vooraf? Van de eerste eigenaar weten we alleen dat hij er goed voor zorgde en er tot ’96 45.017km mee reed. Toen werd hij door een van onze klanten gekocht bij garage Mooyman in Den Haag, de factuur is er nog bij. De Nationale Auto Pas vertelde dat vanaf ’91 de kilometerstand van 33.555 op een logische wijze doorgegroeid was naar het eerder genoemde getal.

Eerst werd hij dagelijks gebruikt, daarna als tweede auto. Onder andere Toscane is met de eend uitvoerig verkend. Daarna werd hij zelfs derde auto: is dat dat een promotie of degradatie? Het leven werd druk en de eend werd op pauze gezet. Aan de kilometers is 18.000km toegevoegd, niet te woest voor een periode van ruim 20 jaar, waarvan de laatste 6 jaar in een stalling.

Nu staat hij weer klaar voor een volgende carrière. Zal het als eerste, tweede, derde,… auto zijn?

Uiteraard vullen we de tank, krijgt hij een nieuwe APK en zorgen we dat je er echt van kan genieten.