2cv6

Verkocht
€ 16.500,-
1977
Bleu Myosotis
107.000 km

Vergeet-me-nietjes-blauw, je komt het niet vaak meer tegen op een eend. Dus zijn we blij als we dit vrolijke kleurtje weer eens binnenkrijgen, en dan ook nog eens origineel Nederlands. Het is zijn oorspronkelijke kleur, de achterklep is er getuige van. 

Deze klep met zijn passende stickers is door de vorige eigenaar bewust zo gelaten, om een stukje historie te behouden. Verder is de auto namelijk geheel uit elkaar geweest, vernieuwd en deels gemoderniseerd.

De koets is door ons een aantal jaar geleden geheel gerestaureerd. Daarna heeft de vorige eigenaar hem in eigen beheer verder aangepakt en opgebouwd. Hierbij heeft hij een gegalvaniseerd chassis gebruikt, al het plaatwerk laten herspuiten, erg veel delen vervangen en schijfremmen gemonteerd.

Hij rijdt erg lekker soepel. Je kunt merken dat er aandacht aan besteed is en dat er al de nodige kilometers gemaakt zijn om de kinderziektes eruit te halen en ervan te genieten.

Eerst werden er de nodige meetings mee bezocht, maar de laatste tijd komt dat er niet meer van. Dus mag jij nu solliciteren naar de leuke functie van eend-beheerder.