Voeg je koptekst hier toe

Peugeot J7

€ 8.250,-
1975
44.000

Het Centre de Premiere Intervention van het Mairie de Sologny, dat klinkt heel gewichtig. Zeker voor een plaatsje van ongeveer 500 inwoners. Maar goed, ook daar moet hulp verleend worden, dus daar is deze bus vermoedelijk voor aangekocht. 

Hij moest ook wel eens de (besneeuwde) bergen in blijkbaar, want hij heeft voor nog spikes (banden met spijkers) gemonteerd zitten.

Volgens de Carte Grise werd hij in ’99 eigendom van de gemeente, maar of hij toen tweedehands gekocht werd – hij was al bijna 25 jaar oud – of dat het een interne overschrijving is niet bekend. In 2012 werd afscheid genomen.

Dit soort voertuigen werd niet heel veel ingezet, gelukkig, dus gaan ze vaak heel lang mee en hebben ze aan het eind van hun carrière meestal een lage kilometerstand. 44.000km is dus best aannemelijk. 

De constructie is nog prima in orde, her en der zit er wel wat werk aan het plaatwerk. De motor loopt, de bak schakelt en hij remt een beetje. Technisch is er dus werk aan de winkel, maar het is allemaal oldskool techniek, dus dat is goed te doen.

Met de inrichting kun je alle kanten op; camper, foodtruck, cool bedrijfswagentje. Net wat jij wil. We leveren hem zoals hij is, op Frans kenteken. Ook kunnen we hem geheel naar jouw wensen klaar maken.

Terug naar overzicht