Voitures,

BX-Break-Image-7
BX-Break-Image-3-3
BX-Break-Image-5
BX-Break-Image-49
BX-Break-Image-18
BX-Break-Image-4

Citroën BX Break 1.6 Image

Verkocht

Een voormalig boer kocht deze BX na zijn pensionering. Hij stond gestald in de garage van zijn zoon in de buitenwijken van Parijs en werd spaarzaam gebruikt voor ritjes in de zomer, vooral richting Limoges. Hij werd keurig onderhouden. Een paar krassen werden ooit eens herspoten, de bumper heeft links voor nog een herinnering aan een onzachte ontmoeting. Van onderen, in de motorruimte en in het interieur oogt de auto werkelijk als nieuw.

In 2017 kwam hij naar Nederland en werd onderdeel van een grote verzameling. Nu krijg jij de kans om in een nagenoeg nieuwe BX te gaan rijden. Hij heeft een tijd stilgestaan, maar start, loopt, veert goed. Uiteraard mag hij een onderhoudsbeurt hebben, en wellicht wil je de originele Michelin-banden uit ’91 ook vervangen.

De prijs is gebaseerd op de staat waarin hij is, met F-kenteken, zonder APK, zonder garantie. Waarom? Omdat wij geen BX-specialist zijn en er gewoon even door of voor een liefhebber naar gekeken moet worden zodat hij volgens je eigen wensen klaargemaakt wordt voor een hoop rijplezier! Dan heb je er echt een bijzondere auto aan.

Gris Silex

Dit exemplaar is verkocht, maar we hebben meer moois in onze showroom