15 11 2021

TOPLASSER GEZOCHT

We zoeken een direct inzetbare plaatwerker/ lasser om onze projecten vorm te geven. 


Vanwege de hoeveelheid projecten die we hebben staan, zoeken we iemand die qua vakkunst (bijna) gelijk flink aan de slag kan. Heb je al ervaring in auto-plaatwerken of werk je op een andere manier fijnzinnig met metaal; mooi. Heb je relevante werkervaring; nog beter. Maar denk je dat je heel snel op dit nivo kunt komen, reageer dan ook. De lat ligt hoog, maar we tillen je er graag een stukje naartoe.

Wat ga je doen?

Eenden kunnen roesten als de beste, nieuw plaatwerk is ruim voorhanden. Nu ze nog met elkaar laten versmelten. Carrosserieën van een hoopje ellende naar nieuwstaat brengen, de puntlassen op de juiste plek, klaar om naar de spuiter te gaan. Maar ook, voor de oudste modellen, plaatwerk op maat vormen, vanuit bijna niets. Blik bijna zo dun als aluminiumfolie weer fraai aan elkaar lassen vraagt subtiliteit. Haast als een meubelmaker, maatvast en precies

Vind je het leuk om ook af en toe te demonteren of zelfs een project af te bouwen; daar zijn vast kansen voor. Naast eenden pakken we ook regelmatig andere klassieke Citroëns aan, dus eentonig zal het niet snel zijn. 

Waar ga je werken?

In onze Eendengarage in Wormer (vlakbij Zaandam), een lekker ruim pand van 2500m2, samen met een team van 10 dames en heren. Allemaal liefhebbers van leuke contacten met enthousiaste klanten, werken aan klassieke techniek, spelen met oldtimers en een hoop lol tijdens je werk. 

De een sleutelt graag, vooral aan motoren. Een ander teamlid ademt metaal en tovert met een lasapparaat. Een volgende vindt weinig mooier dan vers gespoten eendjes in elkaar schroeven. Ook hebben we mensen met voorliefdes voor klassiekere modellen of zelfs het ontwikkelen en bouwen van elektrische eenden. Iemand houdt grip op de inkopen en het magazijn en weer een ander op de voorraad auto’s in de toonzaal. Er is zelfs iemand die het leuk vindt om de boekhouding te doen. We verkopen, restaureren, herstellen en onderhouden er eenden, alsof ze van onszelf zijn.

Wat hebben we te bieden? 

Een mooi vak. Een erg betrokken, vrolijk, en breed geïnteresseerd team. Een rol in een groeiende garage waar we (steeds meer) echt mooie dingen willen maken. Fulltime baan, maar over deeltijd/flexibel valt te praten. Een beloning conform CAO Motorvoertuigen en Tweewielers (best een goede).

Wat nu te doen als je hier wat mee kunt? Schrijf, mail, app een verhaal(tje) over hoe je aan bovenstaande invulling kunt geven en wat je in ons verhaal aantrekt. Een CV ontvangen we er ook graag bij.

Voor een reactie kun je een email sturen naar sander@2cvgarage.nl , op onze Whatsapp-knop drukken of ons een brief sturen.

Terug naar overzicht