23 06 2022

Organisatietalent GEVONDEN!

We hebben haar gevonden, ons nieuwe organisatietalent. Vanaf medio augustus kun je haar ontmoeten.We kregen erg veel leuke sollicitaties en reacties; dank daarvoor.

Wij zijn 12 dames en heren, allemaal betrokken expert op ons vakgebied en met een brede interesse.  Ons Eendengarage-team is flink gegroeid, maakt mooie dingen, vindt lol heel belangrijk en zoekt iemand erbij die alle belangen soepel op elkaar aan laat sluiten. 

Je hoort de wensen van onze klant – die zijn/haar geliefd bezit ter verzorging aan je overdraagt – en vertaalt deze naar je collega’s. Samen zorg je dat zij hun kunsten optimaal kunnen uitvoeren. Je verwerkt, bestelt, bespreekt en regelt alles en zorgt dat het eendje weer liefdevol aan de eigenaar overgedragen wordt. Ondertussen jongleer je naar hartenlust met planning, papierwerk, cijfers, voordeur, telefoon en laptop.

Ervaring in de autowereld? Handig, maar geen must. We komen in onze garage allemaal uit onverwachte hoek en vinden elkaar in ons gevoel voor deze aaibare autootjes en de gepassioneerde mensen eromheen. Organisatietalent, gevoel voor humor, klanten maar ook cijfers leuk vinden en een aardig mens zijn kunnen we je niet leren, dat moet je zelf meenemen. Inzicht in techniek en welke belangen en zaken op elkaar aan moeten sluiten leren we je graag. 

Psychologen met een klassiekerpassie, luchtverkeersleiders opgegroeid op de achterbank van een eend en 24-jarige party-organisatoren met alleen een Excel-diploma en liefde voor vintage vervoer zouden ook zomaar geschikt kunnen zijn, als ze zich in bovenstaande beschrijving herkennen en warm worden van wat wij doen. Kijk rond op onze site, bel of kom langs om het te zien en proeven.

We worden graag 4/5 dagen per week georganiseerd, denken dat een beloning van 2200-3000 bruto daarbij passend is en hebben graag een gesprek over hoe je het verder denkt in te vullen. Je hebt dan vast ook al een naam voor deze functie bedacht.

https://youtu.be/-EcC6LBlAk0

We horen graag van je!

Eendengarage Sander Aalderink

Stofkuipstraat 3 1531 NC Wormer

075 642 12 58

06 284 286 75 

sander@2cvgarage.nl

Terug naar overzicht