13 05 2022

Oldskool automonteur gevraagd

Hoera, we hebben een monteur gevonden. Binnenkort een nieuwe vacature voor iemand met een flinke dosis organisatietalent.

Wat ga je doen?

Je werkt voornamelijk aan eenden en soortgelijke Citroëns, HY-busjes komen ook steeds vaker voorbij. Ze hebben onderhoud nodig, moeten gerepareerd of volledig gerestaureerd worden. Kleine klusjes, motorrevisies, helemaal uit elkaar om het chassis te wisselen, aanpassen naar een grotere motor, ombouwen naar elektrisch; het gaat allemaal door je handen. 

Mocht je plaatwerken en lassen ook erg leuk vinden, we hebben ook een vacature in onze laswerkplaats. Een combi-functie is eventueel ook mogelijk.

Waar ga je werken?

In onze Eendengarage in Wormer (vlakbij Zaandam), een lekker ruim pand van 2500m2, samen met een team van 10 dames en heren. Allemaal liefhebbers van leuke contacten met enthousiaste klanten, werken aan klassieke techniek, spelen met oldtimers en een hoop lol tijdens je werk. 

De een sleutelt graag, vooral aan motoren. Een ander teamlid ademt metaal en tovert met een lasapparaat. Een volgende vindt weinig mooier dan vers gespoten eendjes in elkaar schroeven. Ook hebben we mensen met voorliefdes voor klassiekere modellen of zelfs het ontwikkelen en bouwen van elektrische eenden. Iemand houdt grip op de inkopen en het magazijn en weer een ander op de voorraad auto’s in de toonzaal. Er is zelfs iemand die het leuk vindt om de boekhouding te doen. We verkopen, restaureren, herstellen en onderhouden er eenden, alsof ze van onszelf zijn.

Wat hebben we te bieden? 

Een mooi vak. Een erg betrokken, vrolijk, en breed geïnteresseerd team. Een rol in een groeiende garage waar we (steeds meer) echt mooie dingen willen maken. Fulltime baan, maar over deeltijd/flexibel valt te praten. Salarisindicatie 2100-3000,-, CAO Motorvoertuigen en Tweewielers (best een goede).

Wat nu te doen als je hier wat mee kunt? Schrijf, mail, app een verhaal(tje) over hoe je aan bovenstaande invulling kunt geven en wat je in ons verhaal aantrekt. Een CV ontvangen we er ook graag bij.

Voor een reactie kun je een email sturen naar sander@2cvgarage.nl , op onze Whatsapp-knop drukken of ons een brief sturen.

Back to overview