Sold
€ 13.950
1988
Bleu Celeste
68.000 km

2cv6 Spécial

We hebben in het verleden vrij veel eenden verkocht, dus komt het ook regelmatig voor dat we ze weer terug kopen. Zo ook deze eend, in 2002 uit Frankrijk gehaald met slechts 16.000km op de teller, allen bij de eerste eigenaar in departement 42. Dat was dus slechts het spreekwoordelijke rondje om de kerk, van in dit geval Montrond-les Bains. Ze kozen destijds overigens voor een Spécial, maar wel met een luxer interieur, dat af-fabriek gemonteerd werd.

We verkochten hem, hadden ‘m soms in onderhoud, maar het meeste werd door een bevriende buurtgarage gedaan. Nadat hij 12 jaar zijn best had gedaan, was hij toch wel aan wat ingrijpende aandacht toe. Die hebben we ‘m dan ook gegeven de afgelopen weken. Het chassis en bodem zijn vernieuwd, de spatborden, het dak en interieur, de velgen, motorbeplating en bumpers, het is allemaal weer nieuw. Gezien zijn vrij lage kilometerstand en daardoor geringe slijtage aan de techniek is hij eigenlijk gewoon weer als nieuw.

Prachtige eend in een prachtige kleur klaar voor weer een heel nieuw leven met een nieuwe eigenaar. Wij verzorgen daarvoor nog de APK, volle tank en zijn onderhoud heeft hij uiteraard al gehad.