28 03 2021

2x Droombaan

Toplasser + bevlogen monteur gezocht.


In onze Eendengarage verkopen, restaureren, herstellen en onderhouden we eenden, alsof ze van onszelf zijn.

De een sleutelt graag, vooral aan motoren. Een ander teamlid ademt metaal en tovert met een lasapparaat. Een volgende vindt weinig mooier dan vers gespoten eendjes in elkaar schroeven. Ook hebben we mensen met voorliefdes voor klassiekere modellen of zelfs het ontwikkelen en bouwen van elektrische eenden. Iemand houdt grip op de inkopen en het magazijn en weer een ander op de voorraad auto’s in de toonzaal. Er is zelfs iemand die het leuk vindt om de boekhouding te doen.

Nu groeien we zo snel dat we op zoek zijn naar aanvulling van ons team van 8 dames en heren. Onze garage is er sinds een tijdje ruim genoeg voor! Wat moet er gedaan worden?

We zouden graag nog meer eenden willen herstellen en mooi in elkaar willen zetten. Daar zoeken we een monteur voor, die gelijk op snelheid van start kan gaan. Subtiel genoeg om een vers gespoten deur in zijn scharnier te laten glijden, en stevig genoeg om een fuseepen op zijn kop te zitten. Een koevoet in je vieze handen of een doek met was over je fraaie werkstuk laten glijden; beide even bevredigend. Mechanische, elektrische en esthetische storingen, je lost ze op. De keuze van het juiste gereedschap, de juiste specifieke sierlijst, de juiste aanpak van een door Citroën gecreëerde technische uitdaging; je kunt het of wij kunnen het je vlot leren. 

Ook zoeken we een direct inzetbare plaatwerker/ lasser om onze projecten vorm te geven. Eenden kunnen roesten als de beste, nieuw plaatwerk is ruim voor handen. Nu ze nog met elkaar laten versmelten. Carrosserieën van een hoopje ellende naar nieuwstaat brengen, de puntlassen op de juiste plek, klaar om naar de spuiter te gaan. Maar ook, voor de oudste modellen, plaatwerk op maat vormen, vanuit bijna niets. Blik haast zo dun als aluminiumfolie weer fraai aan elkaar lassen vraagt meer subtiliteit dan bij constructiewerk en H-balken. Beginnen bij het lezen je handen al te jeuken, mooi! Doe je het al jaren of kunnen wij het je vlot leren, nog mooier. 

Onze uiteindelijke lat ligt voor beide functies hoog, maar we willen je er in het begin best een stukje naar toe tillen.

Wat hebben we te bieden? Een mooi vak. Een erg betrokken, vrolijk, en breed geïnteresseerd team. Een rol in een groeiende garage waar we (steeds meer) echt mooie dingen willen maken. Fulltime baan, maar over deeltijd/flexibel valt te praten. Een beloning conform CAO Motorvoertuigen en Tweewielers (best een goede).

Wat nu te doen als je hier wat mee kunt? Schrijf, mail, app een verhaal(tje) over hoe je aan bovenstaande invulling kunt geven en wat je in ons verhaal aantrekt. Een CV ontvangen we er ook graag bij.

Terug naar overzicht