2cvE CCS

€ 75.000,-
1990
Jaune Mimosa
92.000 km

Oui, c’est une 2cv Électrique! Geheel gerestaureerd met interieur in basic zwart Targa en lak in seventies Jaune Mimosa. 

Gegalvaniseerd EV-chassis met 27kWh accucapaciteit voor 190km range. Kan thuis, aan de universele laadpaal en bij een snellader opgeladen worden. De Ebersprächer kachel verwarmt op HVO 100 en ventileert. Rijdt heerlijk soepel, rustig en eenvoudig bediend met het moderne verkeer mee. Subtiel onderscheidend. Ook leverbaar met surfplankdragers, period-correcte stickerset of breipakket voor je stoelhoezen.

Als het je favoriete uitvoering is, kun je bijna gelijk wegrijden. Ook als je in Duitsland woont, hij is voorzien van een Duits kenteken. Hiermee omzeil je ook onze wachtlijst. Maar daarin ben je ook van harte welkom, als we jouw eigen eend gaan ombouwen of er een helemaal op maat voor je gaan bouwen.

Voor alle 2cvE specificaties en uitleg hierover kun je lekker bladeren op onze elektrische pagina. Bij deze CCS-versie komt daar dan nog bij dat je aan de geschikte laadpaal met 22kW kunt laden en bij een snellader in 20 minuten ongeveer 60km range toevoegt, terwijl je verbaasde EV-rijders over je nieuwste aanwinst vertelt. Met deze eend zit je nooit meer verlegen om een praatje.